Skip to main content

Voor de stadsliefhebber

Wonen in Marktzicht Apeldoorn is bij uitstek geschikt voor de stadsliefhebber. Vanuit de living kijkt u uit over het levendige Marktplein en het gemeentehuis van Apeldoorn, of juist over de rustige achterzijde met haar karakteristieke bebouwing en vele groen. Hoe dan ook geeft uw toekomstige woning een nieuwe dimensie aan het begrip ‘de beste stoel in het huis.’ Bovendien biedt de locatie u een plek op de eerste rang bij evenementen die in de stad worden georganiseerd. Zo startte in 2016 de Giro d’Italia in Apeldoorn. De feestelijke ploegenpresentatie vond plaats op het Marktplein en in 2017 stond hier het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Centrale ligging

Wanneer u naar buiten stapt staat u direct in het bruisende stadshart. Een terrasje pakken na het werk, chique uit eten of ‘thuiswerken’ in een koffietentje; het kan allemaal op steenworp afstand. In de omliggende winkels en op de wekelijkse markt koopt u de beste ingrediënten voor een bijzondere maaltijd. Ook bibliotheken, bioscopen, theaters en parken zijn perfect lopend bereikbaar, evenals het NS-station.

Parkeren

Als bewoner maakt u gebruik van het afgesloten parkeerterrein achter het complex. Hier vindt u altijd een plekje en laat u de auto veilig achter. Daarnaast heeft u beschikking over een afgesloten fietsenstalling. En dat midden in de stad!