Skip to main content

De Rabobank helpt u bij het inzichtelijk maken van uw financiële mogelijkheden

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een woning. Heeft u interesse in een appartement in Marktzicht Apeldoorn? Dan helpt de Rabobank u graag met het inzichtelijk maken van uw financiële mogelijkheden. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Neem contact op met een van de adviseurs
Vraag uw financiële check snel en eenvoudig digitaal aan. Zo komt u in contact met een adviseur van de Rabobank voor een gratis financiële check.

Hoe werkt het?
De financiële check kan in uw voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Bij meerdere inschrijvingen op één appartement, wordt er onder andere gekeken naar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten via het inschrijfformulier.

Financieel adviseurs Rico en Luuk van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het Marktzicht Apeldoorn. Ze gaan graag met u in gesprek over uw nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij Marktzicht Apeldoorn bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Wilt u meer informatie?  Kijk dan op de website van de Rabobank.